Dress Code Summer Chic


Dress Code

De dresscode ‘Summer Chic’ staat voor een dresscode waarin zomerkleding voorzien wordt van een chic glamour tintje. Deze dresscode is bij uitstek geschikt voor activiteiten die in de zomer plaatsvinden. Luchtige stoffen zoals linnen en kantoen zorgen doorgaans voor een zomerse look. Ook zijn deze stoffen erg geschikt voor de warmere maanden aangezien de stoffen lucht doorlaten. Qua kleur zijn er talloze mogelijkheden alhoewel een typische zomerse kleding vaak geassocieerd met lichte (pastel)kleuren. Ook accessoires met een zomers tintje, zoals een zonnebril, hoed of linnen sjaal passen goed bij een Summer Chic outfit.

Voor de dames

Dames mogen bij de dresscode ‘Summer Chic’ uiteraard hun mooiste zomerjurk of zomerpak aantrekken. Met deze dresscode kunnen vrouwen werkelijk alle kanten op. Ook wat betreft sieraden en accessoires, mogen dames gerust hun creativiteit de vrije loop laten gaan, maar zeker de hoed niet vergeten. Een ‘Summer Chic’ outfit mag best een bohemian touch hebben. Hierbij kan gedacht worden aan zwierige maxi rokken en boho jurken, azteken prints, franjes, ruffles en veertjes. Dames die iets bescheidener zijn in hun stijl, kunnen tevens kiezen voor een lange rok met een jasje in een leuke bloemenprint of zomerse kleur.

Voor de heren

Voor de dresscode ‘Summer Chic’ geldt niet per sé een standaard outfit voor mannen. Kostuum of combinatie met of zonder das is passend.