Programma


Programma King’s Cup

De King’s Cup is een prestigieuze trofee waar 4 internationale teams voor zullen strijden. De teams spelen 4×4 en hebben een 4-6 handicap. Het officiële Polo reglement zal van toepassing zijn met scheidsrechters en een ‘English’  wedstrijd-speaker.


Zaterdag 26 augustus:

13:00 uur Openingsceremonie
14:00 uur Match 1
15:00 uur Pauze (Demo)
15:30 hr Bonham’s Royal Veiling
16:00 uur Match 2
17:30 uur Best Pony award & Hat of the Day uitreiking
19:00 uur Einde programma

Hat of the Day Award

Een kundig panel zal op de zaterdag en zondag de mooiste hoeden een waardering geven en aan het eind van de dag de Hat of the Day Award uitreiken. De jury begeeft zich incognito onder het publiek en zal naast de hoed ook oog hebben voor algehele elegantie en stijl.


Zondag 27 augustus:

13:30 uur Welkom
14:00 uur Match- Semi Finals
15:00 uur Pauze (Demo)
16:00 uur Bonham’s veiling
16:30 uur Match – Finals
17:30 uur Hat of the Day uitreiking
17:45 uur Uitreiking King’s Cup
19:00 uur Einde programma

 


Best Pony Award

Polo is een majestueus spel tussen ruiter en paard. Het is een van de snelste sporten ter wereld waarbij behendigheid en inzicht cruciaal zijn. Zelfs de beste ruiters geven toe dat de pony het grootste verschil maakt. Vandaar dat een vakjury uit een pool van meer dan 70 polo paarden de beste pony selecteert voor de Best Pony Award.


Veiling

Aan het eind van de wedstrijddag zal een professionele veiling worden gehouden onder begeleiding van een professionele veilingmeester van het exclusieve veilinghuis Bonham’s. Er zullen verschillende stukken worden geveild van kunst tot exotische vakantiebestemmingen.


Dress Code Summer Chic

De dresscode ‘Summer chic’ staat voor een dresscode waarin zomerkleding voorzien wordt van een chic glamour tintje. Deze dresscode is bij uitstek geschikt voor activiteiten die in de zomer plaatsvinden. Luchtige stoffen zoals linnen en kantoen zorgen doorgaans voor een zomerse look. Ook zijn deze stoffen erg geschikt voor de warmere maanden aangezien de stoffen lucht doorlaten. Qua kleur zijn er talloze mogelijkheden alhoewel een typische zomerse kleding vaak geassocieerd met lichte (pastel)kleuren. Ook accessoires met een zomers tintje, zoals een zonnebril, hoed of linnen sjaal passen goed bij een Summer Chic outfit.

Voor de dames (hoed aanbevolen)

Dames mogen bij de dresscode ‘Summer Chic’ uiteraard hun mooiste zomerjurk of zomerpak aantrekken. Met deze dresscode kunnen vrouwen werkelijk alle kanten op. Ook wat betreft sieraden en accessoires, mogen dames gerust hun creativiteit de vrije loop laten, maar zeker de hoed niet vergeten. Een ‘Summer Chic’ outfit mag best een bohemian touch hebben. Hierbij kan gedacht worden aan zwierige maxi rokken en boho jurken, Azteken prints, franjes, ruffles en veertjes. Dames die iets bescheidener zijn in hun stijl, kunnen tevens kiezen voor een lange rok met een jasje in een leuke bloemenprint of zomerse kleur.

Voor de heren

Voor de dresscode ‘Summer Chic’ geldt niet per sé een standaard outfit voor mannen. Kostuum of combinatie met of zonder das is passend.