Programma


Programma King’s Cup

De King’s Cup is een prestigieuze trofee waar 4 internationale teams voor zullen strijden. De teams spelen 3×3 en hebben een 4-6 handicap. Het officiële Polo reglement zal van toepassing zijn met scheidsrechters en een ‘English’ wedstrijd-speaker.

Vrijdag Augustus 2021: POLO GALA –  op Invitatie – Dress code – Black Tie                


Zaterdag augustus 2021:

12:30 uur Ontvangst bezoekers – Royal Club Lounge
13:15 uur Openingsceremonie – Kanonschot ‘Gele Rijders’
14:00 uur Polo Match 1
15:00 uur Pauze
Programma
16:00 uur Polo Match 2
17:15 uur Best Pony & Hat of the Day Award
19:00 uur Einde programma

Hat of the Day Award

Een kundig panel zal op de zaterdag en zondag de mooiste hoeden een waardering geven en aan het eind van de dag de Hat of the Day Award uitreiken. De jury begeeft zich incognito onder het publiek en zal naast de hoed ook oog hebben voor algehele elegantie en stijl.


Zondag augustus 2021:

12:30 uur Ontvangst bezoekers – Royal Club Lounge
13:15 uur Openingsceremonie – Kanonschot ‘Gele Rijders’
14:00 uur Polo Match 1
15:00 uur Pauze
Programma
16:00 uur Polo Match 2
17:15 uur Best Pony & Hat of the Day Award
17:30 uur Uitreiking ‘Kings’s Cup 2020′
19:00 uur Einde programma

Best Pony Award

Polo is een majestueus spel tussen ruiter en paard. Het is een van de snelste sporten ter wereld waarbij behendigheid en inzicht cruciaal zijn. Zelfs de beste ruiters geven toe dat de pony het grootste verschil maakt. Vandaar dat een vakjury uit een pool van meer dan 70 polo paarden de beste pony selecteert voor de Best Pony Award.


Dress Code Summer Chic

De dresscode ‘Summer chic’ staat voor een dresscode waarin zomerkleding voorzien wordt van een chic glamour tintje. Deze dresscode is bij uitstek geschikt voor activiteiten die in de zomer plaatsvinden. Luchtige stoffen zoals linnen en katoen zorgen doorgaans voor een zomerse look. Ook zijn deze stoffen erg geschikt voor de warmere maanden aangezien de stoffen lucht doorlaten. Qua kleur zijn er talloze mogelijkheden alhoewel een typische zomerse kleding vaak geassocieerd met lichte (pastel)kleuren. Ook accessoires met een zomers tintje, zoals een zonnebril, hoed of linnen sjaal passen goed bij een Summer Chic outfit.

Voor de dames (hoed aanbevolen)

Dames mogen bij de dresscode ‘Summer Chic’ uiteraard hun mooiste zomerjurk of zomerpak aantrekken. Met deze dresscode kunnen vrouwen werkelijk alle kanten op. Ook wat betreft sieraden en accessoires, mogen dames gerust hun creativiteit de vrije loop laten, maar zeker de hoed niet vergeten. Een ‘Summer Chic’ outfit mag best een bohemian touch hebben. Hierbij kan gedacht worden aan zwierige maxi rokken en boho jurken, Azteken prints, franjes, ruffles en veertjes. Dames die iets bescheidener zijn in hun stijl, kunnen tevens kiezen voor een lange rok met een jasje in een leuke bloemenprint of zomerse kleur.

Voor de heren

Voor de dresscode ‘Summer Chic’ geldt niet per sé een standaard outfit voor mannen. Kostuum of combinatie met of zonder das is passend.