Paleis Soestdijk


Paleis Soestdijk biedt de ideale ambiance voor Royal Polo at the Palace! Op het terrein achter het Paleis zal op zaterdag 22 en zondag 23 augustus 2020 door nationale en internationale spelers worden gestreden om de King’s Cup. Vanuit de VIP Lounge hebben uw gasten, familie en vrienden prachtig zicht op deze dynamische tak van paardensport. Voor vrijdagavond 21 augustus zal er direct achter het Paleis een prachtige glazen tent worden opgebouwd waar het VIP Charity Gala het Polo Weekend zal openen. Meer info hierover treft u aan op deze website.

Geïnteresseerd in een partnership met Royal Polo en wilt u samen met uw gasten genieten van het Polo Weekend én het gala. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@royalpolo.nlToekomst Paleis Soestdijk

De rijke traditie van Paleis Soestdijk als koninklijke residentie zal worden aangevuld met een spannende ambitie voor de toekomst. Het paleis zal zich door ontwikkelen naar een innovatie centre voor Nederland.

“Op Paleis Soestdijk komt een onafhankelijk podium voor de kroonjuwelen van de Nederlandse maak- en kennisindustrie en vieren we de successen van innoverend Nederland. Op interactieve wijze presenteren wij in het paleis en het omringende park het beste van het beste dat ons land te bieden heeft op het gebied van water, agricultuur & voeding, energie en gezondheid.

We creëren een podium voor het collectieve vermogen om vooruitgang te bewerkstelligen en een platform voor nieuwe ideeën en initiatieven. Daarmee bieden wij nieuwe perspectieven en inspireren elkaar en de volgende generatie Nederlandse innovators.”

Het vernieuwde Soestdijk, dat eind 2023 open gaat, presenteert een innovatief en inspirerend programma op basis van vier pijlers: Podium, Platform, Praktijk en Historie.