Paleis Soestdijk


Paleis Soestdijk biedt de ideale ambiance voor Royal Polo at the Palace! Op het terrein achter het Paleis zal zaterdag 16 en zondag 17 september september 2023 door nationale en internationale spelers worden gestreden om de Pearlcard Cup. Vanuit de VIP Lounge hebben uw gasten, familie en vrienden prachtig zicht op deze dynamische tak van paardensport. Op de zaterdagavond zal er direct voor het Paleis een prachtige gala tent worden opgebouwd voor het VIP Charity Gala voor het goed doel. Dit jaar zal dit voor stichting Make-A-Wish zijn.

Heeft u interesse in een partnership met Royal Polo en wilt u samen met uw gasten genieten van het Polo Weekend, de Pearlcard luxury fair of de VIP Gala Night. Neem dan contact met ons op via info@royalpolo.nl

Paleis Soestdijk zal op termijn een onafhankelijk podium bieden voor de kroonjuwelen van de Nederlandse maak- en kennisindustrie, waar successen van innoverend Nederland gevierd zullen worden. Op interactieve wijze presenteren wij in het paleis en in het omringende park het beste dat ons land te bieden heeft op het gebied van water, agricultuur & voeding, energie en gezondheid.

Paleis Soestdijk wil een podium creëren voor het collectieve vermogen om vooruitgang te bewerkstelligen en wil een platform zijn voor nieuwe ideeën en initiatieven. Daarmee worden nieuwe perspectieven geboden en zal inspirerend zijn voor een volgende generatie Nederlandse innovators. Het zal in feite een nationale vertaling zijn van de wereldtentoonstellingen van gisteren, vandaag en morgen.

Tot de renovatie start blijft het mogelijk een exclusieve bijeenkomst, borrel of diner te organiseren. Klik hier voor meer informatie: