Paleis Soestdijk


Paleis Soestdijk heeft een rijke paardenhistorie. Het is dan ook in de geest van de Koninklijke traditie waarin Royal Polo at the Palace plaatsvindt. De tuinen, stallen en oranjerie zijn gedurende het Polo weekend toegankelijk voor alle Polo Teams en bezoekers. Paleis Soestdijk biedt de ideale ambiance voor Royal Polo! Daarnaast is deze authentieke locatie ook zeer praktisch, want de paarden kunnen ook in de Koninklijke stallen worden ondergebracht.


Koninklijke Stallen

In het Stallencomplex van Paleis Soestdijjk is in totaal plaats voor 60 paarden. Een deel van de stallen wordt nog steeds gebruikt door het Koninklijk Staldepartement in Den Haag.


Toekomst Paleis Soestdijk

De rijke traditie van Paleis Soestdijk als koninklijke residentie zal worden aangevuld met een spannende ambitie voor de toekomst. Het paleis zal zich door ontwikkelen naar een innovatie centre voor Nederland.

Op Paleis Soestdijk komt een onafhankelijk podium voor de kroonjuwelen van de Nederlandse maak- en kennisindustrie en vieren we de successen van innoverend Nederland. Op interactieve wijze presenteren wij in het paleis en het omringende park het beste van het beste dat ons land te bieden heeft op het gebied van water, agricultuur & voeding, energie en gezondheid.

We creëren een podium voor het collectieve vermogen om vooruitgang te bewerkstelligen en een platform voor nieuwe ideeën en initiatieven. Daarmee bieden wij nieuwe perspectieven en inspireren elkaar en de volgende generatie Nederlandse innovators.

Het vernieuwde Soestdijk, dat eind 2023 open gaat, presenteert een innovatief en inspirerend programma op basis van vier pijlers: Podium, Platform, Praktijk en Historie.