Paleis Soestdijk


Paleis Soestdijk biedt de ideale ambiance voor Royal Polo at the Palace! Op het terrein achter het Paleis zal in augustus 2021 door nationale en internationale spelers worden gestreden om de King’s Cup. Vanuit de VIP Lounge hebben uw gasten, familie en vrienden prachtig zicht op deze dynamische tak van paardensport. Op de vrijdagavond zal er direct achter het Paleis een prachtige glazen tent worden opgebouwd waar het VIP Charity Gala het Polo Weekend zal openen. Meer info hierover treft u aan op deze website.

Geïnteresseerd in een partnership met Royal Polo en wilt u samen met uw gasten genieten van het Polo Weekend én het gala. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@royalpolo.nl



Toekomst Paleis Soestdijk

Paleis Soestdijk biedt vanaf eind 2023  een onafhankelijk podium voor de kroonjuwelen van de Nederlandse maak- en kennisindustrie en vieren we de successen van innoverend Nederland. Op gelaagde en interactieve wijze presenteren wij in het paleis en het omringende park het beste van het beste dat ons land te bieden heeft op het gebied van water, agricultuur & voeding, energie en gezondheid.

We creëren een podium voor het collectieve vermogen om vooruitgang te bewerkstelligen en een platform voor nieuwe ideeën en initiatieven. Daarmee bieden wij nieuwe perspectieven en inspireren elkaar en de volgende generatie Nederlandse innovators. Zie het als een nationale vertaling van de wereldtentoonstellingen van gisteren, vandaag en morgen. Wie op Paleis Soestdijk is geweest, heeft vertrouwen in de toekomst en durft te investeren in zichzelf en anderen.

Tot de renovatie start blijft het mogelijk een exclusieve bijeenkomst, borrel of diner te organiseren. Klik hier voor meer informatie: