Charity


Royal Polo at the Palace is een stichting die zich inzet om geld voor het goede doel bijeen te brengen. Wij hebben ervoor gekozen om primair goede doelen te ondersteunen die in Nederland of in het buitenland actief zijn en kinderen helpen in hun ontwikkeling, gezondheid en veiligheid.

Charity 2023: Make-A-Wish Nederland

Editie 2023 pakt groots uit voor stichting Make-A-Wish Nederland. Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer kracht en vertrouwen geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo maken wij met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan.

Charity 2018: New Day Impact

Royal Polo heeft New Day Impact (NDI) als charity in 2018 gesteund.
Hiermee ondersteunden wij NDI om een community centre voor kinderen en jonge vrouwen in Albanië te bouwen. Waardoor zij de kans op onderwijs, voeding en verzorging krijgen.

Charity 2017: Code Club

In 2017 hebben wij de oprichting van De Code Club Apeldoorn ondersteund. Dit was een initiatief om op lagere scholen in Apeldoorn kinderen tussen 8-12 jaar software programmeren te leren (coderen).