Charity


Royal Polo at the Palace is een stichting die zich inzet om geld voor het goede doel bijeen te brengen. Wij hebben ervoor gekozen om primair goede doelen te ondersteunen die in Nederland of in het buitenland actief zijn en kinderen helpen in hun ontwikkeling, gezondheid en veiligheid.

Charity 2020: SOS Kinderdorpen

Voor de 3de editie van Royal Polo hebben wij voor SOS Kinderdorpen als charity gekozen. SOS Kinderdorpen zorgt ervoor dat kinderen – ongeacht hun nationaliteit, geloof of huidskleur – in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Dat doen ze door kwetsbare families te versterken in de zorg en opvoeding van hun kinderen. En door kinderen zonder familie een nieuw thuis te geven binnen een SOS familie in een van hun kinderdorpen.

Afbeeldingsresultaat voor sos kinderdorp logo

Charity 2018: New Day Impact

Royal Polo heeft New Day Impact (NDI) als charity in 2018 gesteund.
Hiermee ondersteunden wij NDI om een community centre voor kinderen en jonge vrouwen in Albanië te bouwen. Waardoor zij de kans op onderwijs, voeding en verzorging krijgen.

Charity 2017: Code Club

In 2017 hebben wij de oprichting van De Code Club Apeldoorn ondersteund. Dit was een initiatief om op lagere scholen in Apeldoorn kinderen tussen 8-12 jaar software programmeren te leren (coderen).