Luxury Fair.

Op 15, 16 en 17 september 2023 wordt Paleis Soestdijk omgetoverd tot een Pearlcard Luxury Fair. Dit unieke na zomerevenement, met een vleugje koninklijke allure, belooft een onvergetelijke tweede editie te worden van de Pearlcard Fair. Het majestueuze Paleis Soestdijk vormt het perfecte decor om samen te genieten van de polosport, een uniek aanbod van vooraanstaande partners van Pearlcard, een gezellige sfeer en een overvloed aan heerlijkheden en drankjes.

Tijdens de Pearlcard Luxury Fair kunt u genieten van geweldige stands, officiële lanceringen en primeurs. Laat u verrassen door innovaties op het gebied van auto’s, juwelen, boeken, wijnen, kunst, verzorgingsproducten en nog veel meer. Een geweldige sociale happening die u niet mag missen! 

“Pearlcard is het toonaangevende servicenetwerk van Nederland, een lifestyle-organisatie die u volledig ontzorgt.”

Anne Fleur Swart, Head of Marketing & Partnerships bij PEARLCARD

Pearlcard

Pearlcard is het toonaangevende servicenetwerk van Nederland, een lifestyle-organisatie die u volledig ontzorgt.

Met Pearlcard kunt u vertrouwen op de zorgvuldige regeling van uw toegangstickets voor diverse (sport)evenementen, concerten en theatervoorstellingen. Daarnaast organiseert Pearlcard een scala aan evenementen, de meest uiteenlopende unieke ervaringen en reizen, zowel binnen als buiten Nederland. Bovendien heeft Pearlcard een ijzersterk vitaal en Healthcare programma. Of uw verzoek nu klein of groot is, bij Pearlcard streven we ernaar om u op de best mogelijke manier van dienst te zijn.

Pearlcard maakt het leven iedere dag een stukje mooier, THE WORLD IS YOURS!