Gala Night & VIP Tickets


Royal Polo VIP Gala– Zaterdag 16 september 2023
 
Charity Gala Dinner voor Make-A-Wish.
Royal ontvangst in het Paleis, 5-gangen diner door sterrenchef Tim Golsteijn van restaurant Bougainville. Top entertainment door oa Dennis van Aarssen, Amsterdam New Collective en Cherish. Veiling van unieke stukken en een terugblik op de eerste twee dagen van het evenement. Een unieke beleving!
 
Ticket is inclusief VIP toegang Royal Polo op zondag 17 september

Dress code: Black Tie
Zangeres Floor Hanssen

€ 10.000 per tafel (10 personen) ex. BTW

€ 1.100 Single Seat (1 pers.) ex. BTW

Tickets bestellen

Royal Club VIP Lounge
 
Volledig verzorgd arrangement voor private en corporate hospitality. Voor zaterdag 16 september of zondag 17 september 2023. Inclusief royale happen door sterrenchef Tim Golsteijn en drankjes. Bekijk het Polo exclusief vanaf het VIP deck.

 

 

Meer informatie € 175,- p.p. ex. BTW

Tickets bestellen


Dress code Royal Polo Chique

Dresscode Royal Polo

Voor de Royal Club Lounge is Royal Polo Chic aanbevolen met hoeden voor de dames. Lees hier meer informatie en tips van couturier Addy van den Krommenacker.

 

 

 


Parking

Op Paleis Soestdijk zijn parkeermogelijkheden voor alle VIP gasten op zeer korte loopafstand van het paleis, de paleistuin en het poloveld. We adviseren u echter om zoveel mogelijk samen met uw gasten te reizen. 

 

 

Elite Veulen Veiling Borculo Soestdijk
 

Wil je de veiling bijwonen vanaf het exclusieve terras aan de baan? VIP-tickets voor de Elite Foal Auction kosten €140,- excl. BTW en zijn begin juli beschikbaar via deze link.

Voor een exclusieve ervaring op zowel vrijdag als zaterdag kunnen bezoekers kiezen voor het combinatieticket. Met dit ticket krijgen gasten toegang tot beide evenementen voor de speciale prijs van €200,- excl. BTW. Geniet van adembenemende polosport en een spannende veiling van de beste veulens. Bovendien krijgen alle bezoekers van deze unieke evenementen de kans om de Pearlcard Luxury Fair te bezoeken, die op hetzelfde terrein plaatsvindt.

 

€ 140,- per ticket ex. BTW

 

Tickets


Voor exclusieve arrangementen voor dit polo event, het gala en de Pearlcard Exclusive Fair kunt u contact opnemen met ons kantoor info@royalpolo.nl