Sponsoring


Royal Polo at the Palace zal worden bezocht door duizenden bezoekers uit het binnen- en buitenland. Captains of industry, bestuurders en directieleden van familie en grootbedrijven alsook bestuurders van de overheid kunnen genieten van het polo weekend. Naast regionale bezoekers verwachten we bezoekers uit heel Nederland en zelfs daarbuiten. Door de centrale ligging van Paleis Soestdijk verwachten wij gasten van Amsterdam tot Düsseldorf.

Wij bieden excellente sponsormogelijkheden, zoals:

  • Sponsor boarding
  • Score board
  • Team sponsoring & photo shoot
  • Website & Polo magazine

Tevens zijn er mogelijkheden op Paleis Soestdijk of in de barokke tuinen. Verder is het mogelijk om deel te nemen aan de Luxury Boudoir en het Heeren Cabinet. Aangezien we een beperkte en selectie groep van partners toelaten kunnen we maatwerk bieden.


Luxury Boudoir

Tijdens het Royal Polo weekend is er een Luxury Boudoir aanwezig waar hoogwaardige bedrijven zich presenteren op het gebied van lifestyle. Er is volop gelegenheid om met verschillende bedrijven kennis te maken en te genieten in een ongedwongen sfeer.


Heeren Cabinet

Wij introduceren dit jaar voor het eerst een ‘Heeren Cabinet’. Hierin zal het aangenaam vertoeven zijn met Cigars, Whisky, Horloges, Hoeden en andere luxe artikelen.