Gala Night


Royal dreams for Make-A-Wish

Stichting Royal Polo at the Palace draagt charity een warm hart toe. Speciaal voor goede doelen met het kind als belanghebbende organiseren wij een benefiet gala. Een bijzondere avond waarbij we voor editie 2023 Make-A-Wish Nederland gekozen hebben.

Elke dag horen gemiddeld 4 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Per jaar komen 1500 kinderen in aanmerking voor de vervulling van hun allerliefste wens. Make-A-Wish Nederland wil ál die jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar veerkracht geven. Elke unieke wens van elk uniek kind telt.

Make-A-Wish gaat daarbij voor meer impact dan alleen een leuk dagje uit. Tegenover de negatieve emoties die vrijkomen na het openbaren van een ziekte moet een veelvoud van positieve emoties staan. Door een kind mee te nemen in de Wish Journey komt er een langdurige keten van verzinnen en fantaseren, verheugen en toeleven, genieten en nagenieten, zowel voor het kind als voor het gezin en de omgeving. Make-A-Wish doet in nauw overleg met medisch pedagogisch zorgverleners al het mogelijke de Wish Journeys zo impactvol mogelijk te laten verlopen. Het brengt families bij elkaar. En het verandert het leven van iedereen die er een rol in speelt.

“Door een kind mee te nemen in de Wish Journey komt er een langdurige keten van verzinnen en fantaseren, verheugen en toeleven, genieten en nagenieten, zowel voor het kind als voor het gezin en de omgeving.”

Hanneke Verburg – Algemeen Directeur Make-A-Wish

Zaterdagavond 16 september 2023

Op zaterdagavond 16 september ontvangen we u graag in Koninklijke stijl aan het bordes van Paleis Soestdijk. De avond staat in het teken van culinair en muzikaal entertainment. Het diner staat onder leiding van chef-kok Tim Golsteijn van het door Michelin bekroonde restaurant Bougainville uit Amsterdam. Hij en zijn team zullen u verrassen met een speciaal voor deze avond ontwikkeld 5-gangen diner.

“We willen onze gasten een beleving meegeven waarbij culinair genieten, entertainment, charity en gezelligheid in de juiste balans is”

Nicole Plas Co-chair en event directeur Royal Polo at the Palace

Entertainment en veiling voor Make-A-Wish

Diverse entertainers zullen de revue passeren met in de hoofdrol Dennis van Aarssen. Met zijn prachtige stem zal hij u absoluut in verroering brengen.

Ook zal New Amsterdam Collective de avond spectaculair openen. Dit is niet zomaar een showband!

Stap een wereld in waar muziek en magie samenkomen: maak kennis met het sensationele fenomeen dat je zal betoveren: het waanzinnige New Amsterdam Collective!

Stel je voor: vijf fantastische vocalisten die samen de perfecte harmonie creëren, gecombineerd met een sensationele blazerssectie die een ongekende energie de show in knallen. Voeg daar knallende percussie, booming bass, een te gekke gitarist, sprankelende keys en een powerhouse achter de drums aan toe met twee betoverende danseressen als cherry on top en je hebt de perfecte combinatie van verfijnde glamour en live muziek.

Veiling

De veiling tijdens het Charity Dinner op zaterdagavond 16 september vormt een belangrijk onderdeel om geld op te halen. “We hebben daarom heel veel aandacht besteed aan het selecteren van de kavels. Het moeten bijzondere belevingen zijn. En dat zijn het stuk voor stuk geworden waar we ontzettend blij mee zijn. Van een zeer exclusieve bijzondere reis tot uitdagingen voor de dare-devils onder ons. We zijn dankbaar dat we deze stukken krijgen aangeboden, we zijn immers een jong evenement en deze gala avond op Paleis Soestdijk is de eerste editie”; aldus Nicole Plas.

De tafelverkoop is inmiddels gestart.

Ga hier naar de ticketpagina voor de aankoop van een tafel voor 10 personen inclusief VIP toegang voor het polo op zondag 17 september. Er zijn tevens single seaters beschikbaar. Voor meerdere tafels neem dan contact met ons op voor een interessante korting.

Contactpersoon Charity Dinner Gala

Nicole Plas
nplas@royalpolo.nl