Programma


Programma Pearlcard Cup

De Pearlcard Cup is een prestigieuze trofee waar 4 internationale teams voor zullen strijden. De teams spelen 3 tegen 3 en hebben een 4-6 handicap. Het officiële Polo reglement zal van toepassing zijn met scheidsrechters en een ‘English’ wedstrijd-speaker.

 

Zaterdag 16 september 2023 : POLO Day 1 –  op invitatie – Dress code – Smart Royal Casual               


Zaterdag 16 september:

12:30 uur Ontvangst bezoekers – Royal Club Lounge
13:15 uur Openingsceremonie – Kanonschot ‘Gele Rijders’
14:00 uur Polo Match 1
15:00 uur Pauze programma
   
16:00 uur Polo Match 2
17:15 uur Best Pony & Hat of the Day Award
19:00 uur Einde programma

Royal Polo VIP Gala Night

Zaterdagavond staat in het teken van het Royal Polo Vip Gala Night voor stichting Make-A-Wish. Bij aankomst wacht een warm en zeer bijzonder onthaal. Wie wil er nou niet in gala de trappen van het bordes bestijgen om vervolgens te worden verwelkomt met een glas champagne. Na een kort route door het paleis zal u naar uw eigen tafel worden begeleidt in een prachtige glazen tent met zicht op het paleis en de paleisvijver. De avond staat vol met entertainment, culinair genieten en een veilig voor het goede doel! Meer gaan we er niet over zeggen. Wenst u meer informatie over hoe u een tafel kunt bemachtigen? Mail dan naar nplas@royalpolo.nl.


 

Hat of the Day Award

Een kundig panel zal op de zaterdag en zondag de mooiste hoeden een waardering geven en aan het eind van de dag de Hat of the Day Award uitreiken. De jury begeeft zich incognito onder het publiek en zal naast de hoed ook oog hebben voor algehele elegantie en stijl.


Zondag 17 september Finale dag 2023:

12:30 uur Ontvangst bezoekers – Royal Club Lounge
13:15 uur Openingsceremonie – Kanonschot ‘Gele Rijders’
14:00 uur Polo Match 1
15:00 uur Pauze
  Programma
16:00 uur Polo Match 2
17:15 uur Best Pony & Hat of the Day Award
17:30 uur Uitreiking ‘Pearlcard Cup 2023’
19:00 uur Einde programma

Best Pony Award

Polo is een majestueus spel tussen ruiter en paard. Het is een van de snelste sporten ter wereld waarbij behendigheid en inzicht cruciaal zijn. Zelfs de beste ruiters geven toe dat de pony het grootste verschil maakt. Vandaar dat een vakjury uit een pool van meer dan 70 polo paarden de beste pony selecteert voor de Best Pony Award.


 

Dress Code Smart Royal Casual

De dresscode ‘Smart Royal Casual’ staat voor een dresscode waarin na-zomerkleding voorzien wordt van een casual outdoor tintje. Deze dresscode is bij uitstek geschikt voor activiteiten die in de na-zomer plaatsvinden. Vaak aangeduid als de ‘Sport of Kings’ polo is een essentieel onderdeel van het Engelse sociale seizoen en wordt vaak geassocieerd met de koninklijke familie. Maar de dresscode voor Polo is in de loop der jaren wat relaxter geworden bij lokale wedstrijden. Wat te dragen als Polo-toeschouwer zal verschillen  van de locatie en gelegenheid. Voor lokale polowedstrijd is de dresscode veel relaxter dan de grote wedstrijden. Hier zijn enkele tips over wat te dragen voor Royal Polo at the Palace.

  • Draag een statement zonnebril – whatever the weather!
  • Suede boots
  • jasje dasje mag
  • Jacket
  • Indian summer kleuren zoals; beige, grijs, khaki, bruin, crème,
  • bodywarmer in outdoor chique stijl
  • Voor de dames, wat zou Maxima aantrekken!
  • Google vooral naar de pre-fall of summer outdoor collectie van de bekende merken
  • Pinterest is your friend.

Voor de dames (hoed aanbevolen op zondag!)