Charity Gala


Royal dreams for Make-A-Wish

Stichting Royal Polo at the Palace draagt charity een warm hart toe. Speciaal voor goede doelen met het kind als belanghebbende organiseren wij een benefiet gala. Een bijzondere avond waarbij we voor editie 2023 Make-A-Wish gekozen hebben.

Make-A-Wish maakt Wish Journeys mogelijk, van het toeleven naar de wensvervulling tot de onvergetelijke herinneringen achteraf, helpt kinderen zich te wapenen tegen hun ziekte. Het brengt families bij elkaar. En het verandert het leven van iedereen die er een rol in speelt.

Maatwerk
De kracht van Make-A-Wish Nederland is dat we écht maatwerk leveren’, zegt vrijwilliger Boukje Nieuwenhuis. Elke Wish Journey is weer anders. We halen alles uit de kast om er een groot succes van te maken. Voor het kind en het gezin.

De Wish Journey van A tot Z
Het begint met de aanmelding. Iedereen van 16 jaar en ouder kan een kind aanmelden; ouders, verzorgers, familie, vrienden, artsen, leerkrachten, buren etc. Als het kind medisch in aanmerking komt, bellen wij ouder(s)/verzorger(s) om de Wish Journey te starten.

Wenshalen
Het wenskind kan op een creatieve manier gaan nadenken en fantaseren waarna twee vrijwilligers thuis langskomen voor het wenshaalgesprek. Deze wenshalers willen het wenskind beter leren kennen en gaan samen op ontdekkingsreis naar een unieke wens die we in Nederland kunnen vervullen.

Voorbereiden en verheugen
Met de informatie uit het wenshaalgesprek gaat de wensvervuller aan de slag om de Wish Journey van begin tot eind te organiseren. Door het wenskind actief te betrekken kan het kind, samen met het gezin, toewerken naar en zich verheugen op de wensvervulling.

Wensvervulling
Tijdens de wensvervulling staat het kind centraal en geniet het gezin natuurlijk even hard mee. De wensvervullers zijn op de achtergrond aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Wenseffect
De wensvervullers leggen de herinneringen vast voor het fotoboek dat een paar weken later wordt opgestuurd.

Zo creëren we met de Wish Journey een langere periode van positieve energie en kracht die het wenskind en gezin sterker maakt voor de toekomst.

Zaterdagavond 16 september 2023

Op zaterdagavond 16 september ontvangen we u graag in Koninklijke stijl aan het bordes van Paleis Soestdijk. De avond staat in het teken van culinair en muzikaal entertainment. Het diner staat onder leiding van chef-kok Tim Golsteijn van het door Michelin bekroonde restaurant Bougainville uit Amsterdam. Hij en zijn team zullen u verrassen met een speciaal voor deze avond ontwikkeld 5- gangen diner.

Tim Golsteijn, chef-kok van het Michelinster bekroonde Bougainville in Amsterdam

Entertainment en veiling voor Make-A-Wish

Diverse entertainers zullen de revue passeren met in de hoofdrol Dennis van Aarssen. Met zijn prachtige stem zal hij u absoluut in verroering brengen.

Dennis van Aarrssen, bekend van The Voice