Welkom


Royal Polo at the Palace is een terugkerend Polo weekend met een paleis als decor. De afgelopen edities vonden plaats bij Paleis Het Loo te Apeldoorn waar we met veel plezier en vol trots op terugkijken. Editie 2021 zal plaatsvinden bij Paleis Soestdijk waar eind augustus internationale Polo teams zullen strijden om de prestigieuze King’s Cup.

Royal Polo at the Palace draagt Charity een warm hart toe en heeft gekozen voor SOS Kinderdorpen Nederland als goede doel waar we veel geld voor hopen op te halen. Het netwerk Vrouwen Bouwen zal ons ondersteunen om een fantastisch resultaat te behalen. Dit netwerk steunt exclusief SOS Kinderdorpen Nederland en we zijn blij dat zij samen met ons optrekken. 

 Naast topsport op hoog niveau is het voor iedereen aangenaam vertoeven tussen de oude bomen van Paleis Soestdijk. In de unieke setting van Paleis Soestdijk kunt u zowel met zakenrelaties als vrienden, familie en kinderen genieten van het Polo spel in een stijlvolle, ongedwongen sfeer.

Royal Polo at the Palace is een echt B2B event wat u in staat stelt uw relaties te ontvangen, deze een fantastische dag te bezorgen en zichtbaarheid te genereren voor uw bedrijf. Er bestaan diverse sponsor-mogelijkheden en gaan hierover graag met u in gesprek. Meer info via het menu Sponsoring op deze website of  bel met 06-24 32 10 60 (mevrouw N. Plas). 

Alle polo technische aangelegenheden staan onder auspiciën van Polo Club Vreeland

Polo Club Vreeland