Welkom


Royal Polo at the Palace is een terugkerend Polo weekend met een paleis als decor. De afgelopen edities vonden plaats bij Paleis Het Loo te Apeldoorn waar we met veel plezier en vol trots op terugkijken. Editie 2023 zal plaatsvinden bij Paleis Soestdijk waar eind augustus internationale Polo teams zullen strijden om de prestigieuze Pearlcard Cup.

Royal Polo at the Palace draagt Charity een warm hart toe en heeft gekozen voor Make-A-Wish Nederland als goede doel waar we veel geld voor hopen op te halen. Op zaterdagavond zal er een exclusief gala avond worden georganiseerd war de tafelverkoop inmiddels voor is gestart. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@royalpolo.nl

Naast topsport op hoog niveau is het voor iedereen aangenaam vertoeven tussen de oude bomen van Paleis Soestdijk. In deze unieke setting zal de Pearlcard Exclusive fair u verrassen met diverse topmerken van partners zoals o.a. Gassan, Boretti, Ralph Lauren, The Wine List en meer! Geniet samen met uw zakenrelaties als vrienden, familie en kinderen van het Polo spel in een stijlvolle, ongedwongen sfeer. 

Royal Polo at the Palace is een echt B2B event wat u in staat stelt uw relaties te ontvangen, deze een fantastische dag te bezorgen en zichtbaarheid te genereren voor uw bedrijf. Er bestaan diverse sponsor-mogelijkheden en gaan hierover graag met u in gesprek. Meer info via het menu Sponsoring op deze website of  bel met 06-24 32 10 60 (mevrouw N. Plas). 

Alle polo technische aangelegenheden staan onder auspiciën van Polo Club Vreeland

Polo Club Vreeland