Welkom


Royal Polo at the Palace is een terugkerend Polo weekend met een paleis als decor. De afgelopen edities vonden plaats bij Paleis Het Loo te Apeldoorn waar we met veel plezier en vol trots op terugkijken. Editie 2023 zal plaatsvinden bij Paleis Soestdijk waar 16 en 17 september internationale Polo teams zullen strijden om de prestigieuze Pearlcard Cup.

Royal Polo at the Palace draagt Charity een warm hart toe en heeft gekozen voor Make-A-Wish Nederland als goede doel waar we veel geld voor hopen op te halen. Op zaterdagavond zal er een exclusieve gala avond worden georganiseerd waar de tafelverkoop inmiddels voor is gestart. Wil u hierbij aanwezig zijn stuurt u dan een mail naar info@royalpolo.nl of bestel hier uw tickets.

Naast topsport op hoog niveau is het voor iedereen aangenaam vertoeven tussen de oude bomen van Paleis Soestdijk. In deze unieke setting zal de Pearlcard Luxury Fair u verrassen met diverse topmerken van partners zoals o.a. Gassan, Boretti, Ralph Lauren, Addy van den Krommenacker en meer! Geniet samen met uw zakenrelaties, met vrienden, familie en kinderen van het Polo spel in een stijlvolle, ongedwongen sfeer. 

Royal Polo at the Palace is een echt B2B event welke u in staat stelt uw relaties in stijl te ontvangen, deze een fantastische dag te bezorgen en zichtbaarheid te genereren voor uw bedrijf. Er bestaan diverse sponsor-mogelijkheden en wij gaan hierover graag met u in gesprek. Meer info via het menu Sponsoring op deze website.

 

 

De clubmanager van Polo Club Vreeland begeleidt alle polo technische aangelegenheden.

Polo Club Vreeland