Welkom


Royal Polo at the Palace is een terugkerend Polo weekend met een paleis of Landgoed als decor. De afgelopen edities vonden plaats bij Paleis Het Loo en Paleis Soestdijk waar we met veel plezier en vol trots op terugkijken. Editie 2024  is onze “picnic edition’ en zal plaatsvinden op Landgoed ‘Groenevecht’ in Breukelen.

Op 14 & 15 september 2024 zullen internationale Poloteams strijden om de prestigieuze Pearlcard Cup.

Royal Polo at the Palace draagt Charity een warm hart toe en heeft ook dit jaar gekozen voor Make-A-Wish Nederland als goede doel. Met de ticketverkoop leveren wij een bijdrage aan het goede doel, tevens zal er een charity veiling worden gehouden.

Naast topsport op hoog niveau is het voor iedereen aangenaam vertoeven op het privé landgoed van Cor van Zadelhoff. In de unieke setting van een landgoed zal de Pearlcard Luxury Fair u verrassen met diverse topmerken van partners zoals o.a. Gassan, Boretti, Ralph Lauren, Addy van den Krommenacker en meer! Geniet samen met uw zakenrelaties, met vrienden, familie en kinderen van het Polo spel in een stijlvolle, ongedwongen sfeer. 

Royal Polo at the Palace is een echt B2B event welke u in staat stelt uw relaties in stijl te ontvangen en deze een fantastische dag te bezorgen ook genereert u zichtbaarheid voor uw bedrijf. Er bestaan diverse sponsor-mogelijkheden en wij gaan hierover graag met u in gesprek. Meer info via het menu Sponsoring op deze website.

Royal Polo heeft al jaren een nauwe samenwerking met Polo Club Vreeland en hun Clubmanager, Robert Watson begeleidt  wederom alle polo technische aangelegenheden.

 

Polo Club Vreeland